Firma MGD Distribucija osnovana je 2011 godine. Naše sedište je u Bačkoj Palanci, ulica Veselina Masleše 26. Osnovna delatnost firme je maloprodaja sportske obuće, odeće i opreme svih renomiranih proizvođača na teritoriji Srbije.

Maloprodajni objekti naše firme nose naziv Norland Sport. Maloprodaja se obavlja u tri naša MP objekta koji se nalaze u Bečeju, ulica Zelena 25, u Bačkoj Palanci, ulica Šafarikova 55 i u Žablju, ulica Nikole Tesle 72. Pored toga naša firma ima i svoj izložbeni prostor u Titelu.

Imamo, takođe i razvijenu mrežu terenske prodaje. Sarađujemo sa preko 1000 firmi na celokupnoj teritoriji Republike Srbije. Preko svega toga intenzivnim aktivnostima naših agenata i ternskih komercijalista obezbeđujemo kupcima najkvalitetniju i najefikasniju prezentaciju i prodaju proizvoda iz našeg asortimana. A asortiman nam je bogat. U ponudi imamo proizvode svih sportskih brendova. Tu su Nike, Reebok, Adidas, Champion, Joma, Asics, Diadora, Sergio Tacchini, Slazenger, Lonsdale, Umbro, Brugi, Hummel, Puma, Molten i mnogi drugi...

Informacije o izboru robe, uslovima kupovine i kontaktima možete obezbediti na sajtu www.norlandsport.com

Izdvajamo

LADBROKE 24

LADBROKE 24

4900 RSD 2450 RSD

Muške SLAZINGER Classic 40

Muške SLAZINGER Classic 40

4800 RSD 4080 RSD