All Stars Glutamin 300g

Šifra proizvoda: AT018
ALL STARS UNISEX SUPLEMENTI

3,150.00 RSD

+ BESPLATNA DOSTAVA!

Zanima Vas ovaj proizvod? Pokušaćemo da Vam damo dodatni popust sa kojim biste bili zadovoljni.
Pošaljite zahtev ovde.

L-Glutamin predstavlja jednu od najbitnijih i najčešće korišćenih amino kiselina od strane sportista i rekreativnih vežbača, a razlozi su brojni.

All Stars koristi kvalitetan mikronizovan glutamin, labalatoriski testiran i doping free.

Mikro-instant glutaminski prah sa 5000mg L-glutamina visoke čistoće po porciji. Optimizovano sa 1000mg peptida surutke. Pakovanje od 50 porcija, neutralnog ukusa.

Opis Uticaj Glutamina na organizam:
• Gutamin je anti-katabolik što znači da sprečava razgradnju mišića i da nedovoljan unos mogu dovesti do povećane razgradnje mišića i gubljenja mišićne mase, naručito u periodu rigoroznih dijeta ili napornih treninga te u takvim prilikama neophodan je unos glutamina u obliku suplementa.
• Utiče na stvaranje glikogena u jetri i ubrzava sintezu misićnih vlakana što doprinosi ubrzanom oporavku i izgradnju mišića.
• Imunološki sistem koristi glutamin kao energent, te često kod sportista usled napornih treninga i nedovoljnog unosa glutamina dolazi do pada imuniteta i sklonosti ka virusnim infekcijama, te i ovde dodatak glutamina u ishrani pokazuje svoju neophodnost • Povećava nivo hromona rasta sa svim njegovim benifitima na mišićnu masu i smanjenje procenta masti.
• Utiče na ćelijsku hidrataciju i mišićni volumen, tj napumpanost mišića i njihovu svežinu.
• Glutamin vrši detoksikaciu organizma od viška amonijaka, što je naručitno bitno za sve aktivne ljude i osobe koje su na raznim dijetama.

Ukoliko želite povećati mišićnu masu, očuvati imunitet, imati dobar mišićni volumen, ubrzati oporavak organizma, smanjenja procenta masti GLUTAMIN vam mora biti medju prvima na listi vaše suplementacije

Način upotrebe
Pomešajte 6g praha (1 merica = 1 porcija) sa 200ml vode ili soka.
Koristiti 1 do 3 puta na dan. Glutamin možete koristiti pre doručka, u toku dana, pre i odmah nakon treninga i/ili pre odlaska na spavanje.

Upozorenja
Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani. Ne preporucčuje se osobama mladjim od 18 godina, kao ni osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dodje do pojave nezeljenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražti savet lekara.

Čuvati na hladnom i suvom mestu daleko od direktnog uticaja toplote, vlage i suncevih zraka na sobnoj temperaturi van domašaja dece.

Dostupne veličine:

Univerzalno

Kako da izaberete pravu veličinu?
Pogledajte ovde!

Poručite telefonom: 063/527-246
Pošaljite mejl: prodaja@norlandsport.com
  • Brza isporuka
  • Sigurna i bezbrižna kupovina
  • Uvek dostupna podrška
  • Originalna obuća i odeća
  • Jednostavna zamena
  • Povrat novca
  • Mogućnost reklamacije

ALL STARS stoji iza vrhunskih suplemenata koji se proizvode u Nemačkoj i Evropi i to sa najskupljim i najekskluzivnijim sirovinama dostupnim na svetskom tržištu. Kada je ALL STARS u pitanju, možete biti sigurni da se u proizvodu nalazi tačno ono što je navedeno na etiketi.


PREPORUČUJEMO


SVIDEĆE VAM SE